Αρωματικό Ξύδι με Ιβίσκο


Εκτύπωση Συνταγής
Αρωματικό Ξύδι με Ιβίσκο
Αρωματικό Ξύδι με Ιβίσκο
Instructions
  1. Ενσωματώνουμε όλα τα παραπάνω με το ξύδι και τα αφήνουμε για λίγες μέρες σε σκοτεινό σημείο.
  2. Δοκιμάζετε κάθε μέρα μέχρι να πετύχετε το εκχύλισμα που επιθυμείτε. Σουρώνουμε και.....βουαλά.
  3. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και ζαχαρίνη ώστε να χρησιμοποιηθεί απευθείας πάνω σε σαλάτες. (θυμίζει μπαλσάμικο).
Recipe Notes

Συνταγή για όλες τις φάσεις

Συνταγή της Αλεξάνδρας Τακορίδη.

Share this Recipe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *