Γαλατόπιτα


Εκτύπωση Συνταγής
Γαλατόπιτα
Γαλατόπιτα
Prep Time 15 Λεπτά
Cook Time 50 Λεπτά
Servings
Μερίδες
Ingredients
Prep Time 15 Λεπτά
Cook Time 50 Λεπτά
Servings
Μερίδες
Ingredients
Instructions
  1. Χτυπάμε τα αυγά μέχρι να γίνουν μους.
  2. Βάζουμε το γάλα στην κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά. Μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε τη ζαχαρίνη, το άρωμα μας και το πίτουρο βρώμης.
  3. Ανακατεύουμε συχνά, να μην κολλήσει. Αφήνουμε στην φωτιά 15-20 λεπτά.
  4. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και προσθέτουμε σιγά σιγά την μους αυγών.
  5. Αδειάζουμε το μείγμα σε πυρέξ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 185℃ για 50 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδίσει.
  6. Πασπαλίζουμε με κανέλα και ζαχαρίνη για έξτρα γεύση.
Μερικά μυστικά ακόμα
  1. Μπορούμε αντί για ξύσμα λεμονιού, να προσθέσουμε ξύσμα πορτοκαλιού ή οποιοδήποτε άλλο άρωμα συμβατό με την δίαιτα.
Recipe Notes
  • Συνταγή για όλες τις φάσεις.

Προσοχή σε Α' φάση σε ποσότητα.

Στην Β' φάση η συνταγή είναι για 4 ημέρες.

Share this Recipe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Γαλατόπιτα

  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΡΟΣΟΥ

    Αντι για χαπακια ζαχαρινης, μπορουμε να βαλουμε natreen και ποσο;

    • Anna Stilidi

      Φυσικά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε γλυκαντικό επιτρεπτό στην Dukan. 3-4 ανάλογα τα γούστα μας.. 🙂