Γλυκό κουταλιού πορτοκάλι


Εκτύπωση Συνταγής
Γλυκό κουταλιού πορτοκάλι
Γλυκό κουταλιού πορτοκάλι
Servings
Μερίδες
Ingredients
Servings
Μερίδες
Ingredients
Instructions
  1. Ξεφλουδίζουμε με προσοχή τα πορτοκάλια.
  2. Τα βάζουμε όλο το βράδυ στο νερό να ξεπικρίσουν αλλάζοντας νερό 2-3 φορές.
  3. Σε ένα κατσαρολάκι, τοποθετούμε τις φλούδες μας και ρίχνουμε νερό, μέχρι να σκεπάσει τις φλούδες μας.
  4. Αφήνουμε να βράσουν, χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε το γλυκαντικό, το λεμόνι και την κανέλα.
  5. Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20-30 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει το μείγμα.
  6. Μόλις πήξει το γλυκό μας, το κατεβάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει πριν το τοποθετήσουμε στο βαζάκι.
Μερικά μυστικά ακόμα
  1. Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να φτιάξουμε και μαρμελάδα από λεμόνια.
Recipe Notes

Συνταγή για όλες τις φάσεις.

Share this Recipe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *