Καραμέλα Γάλακτος


Εκτύπωση Συνταγής
Καραμέλα Γάλακτος
Καραμέλα Γάλακτος
Cook Time 45-50 Λεπτά
Servings
Ingredients
Cook Time 45-50 Λεπτά
Servings
Ingredients
Instructions
  1. Βρέχουμε την κατσαρόλα για να μην κολλήσει το γάλα.
  2. Προσθέτουμε το γάλα και το γάλα σε σκόνη. Ανακατεύουμε καλά και μόλις πάρει την πρώτη βράση χαμηλώνουμε την φωτιά.
  3. Όσο βράζει το γάλα, αφαιρούμε την πέτσα που δημιουργείται πάνω, ανακατεύοντας συνέχεια.
  4. Όταν το γάλα αρχίσει και αλλάζει χρώμα, και να γίνεται πιο πηχτό, (θα χρειαστεί περίπου 45 λεπτά), Προσθέτουμε το γλυκαντικό μας και την σόδα και αφήνουμε να πάρει μία βράση.
  5. Μόλις πάρει το ύφος και το χρώμα καραμέλας, αφαιρούμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.
  6. Το διατηρούμε στο ψυγείο σε ένα βάζο.
Recipe Notes

Μετάφραση της Άντζελας Φωτοπούλου.

Συνταγή για όλες τις φάσεις.

Την συνταγή την βρήκαμε εδώ: http://www.dukandiyetitariflerim.com/2012/09/sut-recelidulce-de-leche.html

Share this Recipe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *