Servings |
Μερίδα
|
Ingredients
- 1/2 kg Κιμά μοσχαρίσιο άπαχο
- 1 κούπα Κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. Πίτουρο Βρώμης περασμένο στο μπλέντερ και κοσκινισμένο για να πάρουμε πολύ λεπτό προϊόν
- 2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο (μόνο τα φυλλαράκια)
- 1 κ.σ Μαϊντανό ψιλοκομμένο (μόνο τα φυλλαράκια)
- 1 κ.γλ. Ρίγανη ξερή
- 1 κ.σ. Ξύδι
- 1/8 κ.γλ. Σόδα σκόνη
- Αλατοπίπερο
Ingredients
|
Instructions
- Ενώνουμε όλα τα υλικά της συνταγής μας και τα ζυμώνουμε με δυνατές κινήσεις. Αν βγει πολύ σφιχτό το μείγμα προσθέτουμε και ελάχιστο κρύο νερό.
- Τα ψήνουμε σε δυνατή σχάρα, ή στο γκριλ του φούρνου.
Μερικά μυστικά ακόμα
- Η εν λόγω συνταγή δεν έχει αβγό και είναι πολύ αφράτα και ζουμερά.
Recipe Notes
Συνταγή της Αλεξάνδρας Τακορίδη.
Συνταγή για Β'-Γ' φάση σε μέρα PP και σε μέρα PV μαζί με τα λαχανικά.
Share this Recipe