Μαρινάδα κοτόπουλου


Εκτύπωση Συνταγής
Μαρινάδα κοτόπουλου
Μαρινάδα κοτόπουλου
Servings
Ingredients
Servings
Ingredients
Instructions
Μαρινάδα
  1. Πολτοποιούμε στο μούλτι τα υλικά της μαρινάδας.
  1. Κόβουμε σε μεγάλα σχετικά κομμάτια το κρέας του κοτόπουλου ( εδώ είναι μπούτι χωρίς την πέτσα) και πιπεριές χρωματιστές κομμένες στο μέγεθος μπουκιάς καθώς και ντοματίνια για έξτρα γεύση και νοστιμιά.
  2. Περιχύνουμε την μαρινάδα (μόνο) στα κομμάτια του κρέατος, ενώ στα λαχανικά προσθέτουμε λίγο αλάτι χοντρό.
  3. Ανακατεύουμε καλά και πρέπει να πάει παντού η μαρινάδα, για να εισχωρήσει η γεύση της στο κρέας.
  4. Αφήνουμε το κρέας του κοτόπουλου στο ψυγείο σκεπασμένο καλά για 2-3 ώρες το λιγότερο και περνάμε τα κομμάτια (του κοτόπουλου), καθώς και τα λαχανικά, εναλλάξ σε μεταλλικά ή ξύλινα σουβλάκια και ψήνουμε σε σχάρα ή σχαροτήγανο ή στο γκριλ του φούρνου.
Recipe Notes

Συνταγή της Αλεξάνδρας Τακορίδη.

Συνταγή για Β'-Γ' φάση σε μέρα PV.

Share this Recipe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *