Ναπολιτέν σάλτσα αλά Ντουκάν


Εκτύπωση Συνταγής
Ναπολιτέν σάλτσα αλά ντουκάν
Ναπολιτέν σάλτσα αλά ντουκάν
Servings
Ingredients
Servings
Ingredients
Instructions
  1. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το "τσιγαρίζουμε" με λίγη υγρή σόδα (απουσία λιπαρής ουσίας στις ντουκάν συνταγές μπορούμε να "σωτάρουμε" με λίγη σόδα υγρή. Εξαιτίας του ανθρακικού που περιέχει η σόδα βοηθά να έχουμε μια αίσθηση σωτέ εδεσμάτων).
  2. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο ή ολόκληρο αν δεν θέλουμε να το νιώθουμε, τις ντομάτες ψιλοκομμένες, και αλάτι-πιπέρι. Εάν και εφόσον χρειαστούμε νερό προσθέτουμε......
  3. Στο τέλος του μαγειρέματος θα βάλουμε και τον ψιλοκομμένο βασιλικό.
Recipe Notes

Συνταγή της Αλεξάνδρας Τακορίδη.

Συνταγή για Β'-Γ' φάση.

Share this Recipe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *