Σάλτσα Πέστο


Εκτύπωση Συνταγής
Σάλτσα Πέστο
Σάλτσα Πέστο
Servings
Μερίδα
Ingredients
Servings
Μερίδα
Ingredients
Instructions
  1. Κανονικά για να φτιάξουμε το τέλειο πέστο πρέπει να δουλέψουμε τα υλικά μας στο γουδί. Για πιο γρήγορη λύση είναι να τα βάλουμε όλα τα υλικά μαζί στο μπέντερ κ τα πολτοποιούμε.
  2. Στο τέλος δοκιμάζουμε το αλάτι μας, θα χρειαστεί ελάχιστο λόγω Ζεμύθας.
  3. Φυλάσσεται σε ψυγείο για λίγες μέρες.
Μερικά μυστικά ακόμα
  1. Αν θέλουμε να προσθέσουμε πέστο σε κάποιο φαγητό, πρώτα αποσύρουμε το φαγητό από τη φωτιά και μετά βάζουμε το πέστο. Αλλιώς θα ψηθεί το τυρί και θα χωρίσει (θα κόψει) το λάδι.
Recipe Notes

Συνταγή για Β'-Γ' Φάσεις σε μέρα PV

Share this Recipe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *