Σαλατα Νισουάζ


Εκτύπωση Συνταγής
Σαλατα Νισουάζ
Σαλατα νισουάζ
Servings
Μερίδα
Ingredients
Servings
Μερίδα
Ingredients
Instructions
  1. Βράζουμε τα φασολάκια μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Κόβουμε στη μέση τα αβγά και αδειάζουμε τους κρόκους. Στο μούλτι προσθέτουμε τον μισό τόνο, άνηθο, κρόκους, ξύσμα λεμονιού, 2 αντζούγιες συντηρημένες στο αλάτι και καλά ξεπλυμένες, μια υποψία μουστάρδας και λίγο γιαούρτι.
  3. Τα πολτοποιούμε στο μούλτι και παίρνουμε μία μους με την οποία γεμίζουμε τα ασπράδια. Όση μους περισσεύει, της προσθέτουμε ελάχιστο νεράκι και λίγο ξύδι και γίνεται ντρέσινγκ με την οποία καλύπτουμε τα φασολάκια μας.
Recipe Notes

Συνταγή της Αλεξάνδρας Τακορίδη.

Συνταγή για Β-Γ φάση σε μέρα PV

Share this Recipe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *