Σαρδέλες ψητές παντρεμένες χωρίς λάδι


Εκτύπωση Συνταγής
Σαρδέλες ψητές παντρεμένες χωρίς λάδι
Σαρδέλες ψητές παντρεμένες χωρίς λάδι
Servings
Μερίδα
Ingredients
Γέμιση
Servings
Μερίδα
Ingredients
Γέμιση
Instructions
  1. Πλένουμε καλά, καθαρίζουμε και φιλετάρουμε τις σαρδέλες μας κρατώντας σταθερά το κεντρικό αγκάθι και τραβώντας το με κατεύθυνση προς την ουρά του ψαριού.
  2. Στεγνώνουμε καλά τα φιλέτα μας σε απορροφητικό χαρτί.
  3. Κάνουμε τη γέμιση ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί.
  4. Τοποθετούμε τις μισές σαρδέλες ανοιχτές στη μια πλευρά της σχάρας ( με την εξωτερική όψη να ακουμπάει στη σχάρα) βάζουμε πάνω γέμιση και σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες σαρδέλες, σαν σάντουιτς.
  5. Κλείνουμε τη σχάρα και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν!!!
Μερικά μυστικά ακόμα
  1. Μπορούμε να περάσουμε με λίγο λάδι τη σχάρα, που θα βάλουμε σε λίγο χαρτί κουζίνας για να μην κολλήσουν.
  2. Εξίσου πεντανόστιμες γίνονται και στο φούρνο.
Recipe Notes

Συνταγή της Ηρώς Ρουμελιώτη.

Συνταγή για Β'-Γ' φάση σε μέρα PV.

Share this Recipe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *