Σπιτική Κέτσαπ


Εκτύπωση Συνταγής
Σπιτική Κέτσαπ
Σπιτική Κέτσαπ
Servings
Servings
Instructions
  1. Βράζουμε το σκόρδο και το τουρσί μαζί με το ξύδι μέχρι σχεδόν να εξατμιστεί σε ένα κατσαρολάκι μικρό και το αφήνουμε στην άκρη μέχρι να ετοιμάσουμε όλα τα άλλα υλικά που θα βάλουμε στο μπλέντερ .
  2. Στο μπλέντερ βάζουμε τον πελτέ , τα 250 βραστό νερό, το γλυκαντικό , το αλάτι και τέλος προσθέτουμε το μείγμα που βράσαμε στο κατσαρολάκι. (πιπεριά ξύδι και σκόρδο). Τα πολτοποιούμε και έχουμε μία υπέροχη κέτσαπ.
Recipe Notes

Συνταγή για Β'-Γ' φάση.

Share this Recipe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *