Jelly cake φρούτων με frosting τυριού κρέμα


Εκτύπωση Συνταγής
Jelly....cake φρούτων με frosting τυριού κρέμα
Jelly....cake φρούτων με frosting τυριού κρέμα
Servings
Μερίδα
Ingredients
Σιρόπι φρούτων.
Frosting
Servings
Μερίδα
Ingredients
Σιρόπι φρούτων.
Frosting
Instructions
  1. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα με τη μισή ζαχαρίνη.
  2. Χτυπάμε τους κρόκους με το κρεμόριο, το ξύδι και την υπόλοιπη ζαχαρίνη.
  3. Περνάμε στο μπλέντερ τα δύο πίτουρα και ενσωματώνουμε και όλα τα υπόλοιπα στερεά υλικά.
  4. Στο μείγμα των κρόκων προσθέτουμε το γιαούρτι με το τυρί κρέμα, ανακατεύουμε και εναλλάξ τα υπόλοιπα υλικά.
  5. Ψήνουμε στους 175°C για 20' περίπου, σε ταψάκι σιλικόνης ή σε πυρέξ στρωμένο με λαδόχαρτο αντικολλητικό αρκεί στο σκεύος μας το κέικ να έχει 2-3 δάχτυλα πάχος.
  6. Αφαιρούμε το λαδόχαρτο, αφήνουμε να κρυώσει εντελώς πάνω σε μια σχάρα και επανατοποθετούμε στο πυρέξ ταψί.
  7. Κάνουμε πολλές τρύπες με ένα καλαμάκι του καφέ. Σιροπιάζουμε με το χλιαρό ακόμη ζελέ της επιλογής μας και τοποθετούμε την φόρμα μας στην κατάψυξη για 30'.
  8. Αφού κρυώσει στο μεταξύ, καλύπτουμε την επιφάνεια με το τυρένιο frosting, το οποίο φτιάχνουμε χτυπώντας όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ.
  9. Κρυώνει καλά στο ψυγείο πριν το φάμε. Την επόμενη μέρα γίνεται καλύτερο
Recipe Notes

Συνταγή της Αλεξάνδρας Τακορίδη

Συνταγή για Β'-Γ' φάσεις.

Share this Recipe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *