Light Cloud Bread


Εκτύπωση Συνταγής
Light Cloud Bread
Light Cloud Bread
Prep Time 5 Λεπτά
Cook Time 15 Λεπτά
Servings
Ingredients
Prep Time 5 Λεπτά
Cook Time 15 Λεπτά
Servings
Ingredients
Instructions
  1. Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το γάλα σε σκόνη και το πίτουρο και τα κάνουμε σκόνη.
  2. Χτυπάμε να ασπράδια μαζί με το κρεμόριο ή το χυμό λεμονιού, μέχρι να γίνουν μαρέγκα.
  3. Προσθέτουμε τις σκόνες μας στην μαρέγκα, αλατίζουμε και ανακατεύουμε ελαφρά
  4. Μοιράζουμε το μείγμα μας σε 4 δόσεις.
  5. Ψήνουμε στους 180°C για 15 λεπτά.
Recipe Notes

Συνταγή για όλες τις φάσεις

Συνταγή της Χρύσας Σαββάκη

Share this Recipe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “Light Cloud Bread

  • ALEXANDROS

    Για τις συνταγές χρησιμοποιειτε συνεχως γαλα σε σκόνη. Μπορώ να βάλω γάλα σε υγρή μορφή και εαν ναι πως γίνεται μετά στις συνταγές π.χ. στο Light Cloud Bread ???
    Ευχαριστώ πολύ…..

    • Anna Stilidi Post author

      Δυστυχώς με υγρο γαλα δεν θα δεσει το μείγμα. Χρειάζεται γαλα σε σκονη

  • Νίκη

    2 φορές την έχω κάνει και είναι τέλεια αλλά σε καμμία περίπτωση δεν μου βγαίνει η δόση για 4!! Μόνο ένα βγήκε και αυτό μικράκι όπως στη φωτο αλλά ήταν τέλειο. Το μίγμα ήταν αρκετά πηκτό παρόλο που ακολούθησα τις ποσότητες τις συνταγής.