Shirataki Καρμπονάρα


Εκτύπωση Συνταγής
Shirataki Καρμπονάρα
Servings
Μερίδα
Ingredients
Servings
Μερίδα
Ingredients
Instructions
  1. Σε ένα αντικολλητικό σκεύος ρίχνουμε 2-3 σταγόνες λάδι και τηγανίζουμε το μπέικον.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί μας μαζί με τον κρόκο. Προσθέτουμε ψιλοκομμένο μπέικον.
  3. Ξεπλένουμε το Shirataki και το βράζουμε σε αλατισμένο νερό.
  4. Μόλις βράσει, τα βάζουμε στο αντικολλητικό μας τηγάνι. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει.
Recipe Notes

Συνταγή για όλες τις φάσεις

Ευχαριστούμε για την μετάφρασή την Φωτεινή Γεροβασίλη.

Την πρωτότυπη συνταγή την βρήκαμε εδώ.

Share this Recipe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *